Verlovingsringen

Unieke verlovingsringen

Wil jij je gaan verloven?

Natuurlijk wil je jouw toekomstige verloofde een mooie en duurzame ring geven. Hiervoor kun je terecht bij Isolde de Ridder Sieraden. We zijn gespecialiseerd in het maken van unieke en op maat gemaakte ringen. Een ring die bij je toekomstige verloofde past of juist een set die bij jullie als stel past. Indien je nog niet precies weet wat je wilt, kunnen wij je uiteraard ook voorzien van professioneel advies en inspiratie. In gesprek zullen we samen op zoek gaan naar wat bij jouw wensen aansluit. Het concept of idee wat uit het gesprek komt, zal leidend zijn voor de ontwerpen die gemaakt zullen worden. Uit deze ontwerpen kies jij / kiezen jullie een favoriet. Na het akkoord en de aanbetaling, gaan wij zo spoedig mogelijk voor jou/jullie aan de slag.

Verlovingsringen op maat

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw toekomstige verloofde een ring krijgt die perfect bij haar of hem past.
We gaan daarom eerst met je in gesprek, om zo de persoon die jij ten huwelijk gaat vragen, te leren kennen. Hoe completer het beeld van jouw partner, hoe beter we de ring kunnen vormgeven. De vormgeving van de verlovingsring kan op die manier het perfecte symbool van jouw liefde voor je partner worden, danwel het perfecte symbool van jullie liefde voor elkaar.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat je jouw partner ontzettend blij kan maken met een unieke, handgemaakte verlovingsring.
Een mooie verlovingsring is een ideale eerste stap richting een prachtige bruiloft. Wij, van Isolde de Ridder Sieraden, helpen je graag bij het zetten van die eerste stap.

Contact

Voor duurzame, unieke en handgemaakte verlovingsringen kun je een afspraak maken bij Isolde de Ridder Sieraden. Voor extra informatie of het maken van een afspraak kun je ons telefonisch of via de mail benaderen.