Home

Welkom bij Isolde de Ridder Sieraden, circulair goudsmid in Almere.
Het bedrijf wordt geleid door Isolde de Ridder.
Zij houdt van het leven, is een liefhebber van mooie dingen en heeft een passie voor het creëren van schitterende, unieke en handgemaakte sieraden.
In 2006 is zij met de Vakschool in Schoonhoven begonnen, haar liefde voor edelstenen, de passie om met haar handen te werken en haar creativiteit waren haar grootste drijfveren om de opleiding te gaan doen.
Mooie sieraden maken is haar passie. Daarnaast heeft zij in de afgelopen jaren een grote liefde ontwikkeld voor het maken van sieraden die symbool staan voor een grote verandering in iemands leven. Denk hierbij aan verlovings- en trouwringen, manchetknopen voor bruiloften of jubilea, sieraden voor speciale verjaardagen en dergelijke.
Al tijdens haar opleiding werkte zij in opdracht om meer ervaring op te doen. Na ruim 10 jaar ervaring in onder andere een goudsmidatelier in Utrecht besloot zij in 2017 voor zichzelf te beginnen.

Visie

Vandaag de dag wil Isolde mensen die affiniteit hebben met duurzaamheid graag van schitterende, unieke en op maat gemaakte sieraden voorzien. Iedereen die een sieraad wilt die gemaakt is met respect voor mens en milieu, is van harte welkom om een afspraak te maken zodat we samen kunnen kijken naar de wensen en mogelijkheden.
Onze specialisatie is het maken van unieke sieraden die passend zijn bij en naar wens van de klant(en) of de persoon waarvoor het gemaakt wordt.
Hierbij blazen wij graag oude sieraden nieuw leven in, bijvoorbeeld door het sieraad te up-cyclen of het materiaal te recyclen in een nieuw sieraad.

Unieke sieraden, hoe gaan we te werk?

Voor unieke sieraden van zilver, goud of mokume gane kun je bij ons terecht.
Al onze sieraden worden volledig met de hand vervaardigd. Als je contact met ons opneemt, krijg je een uitnodiging om jouw wensen met betrekking tot het door jou beoogde sieraad te bespreken. Vervolgens zullen we een aantal ontwerpschetsen voor je maken. Op het moment dat je uit de verschillende mogelijkheden hebt gekozen wordt er een offerte opgesteld. Zodra je daarmee akkoord gaat, kunnen wij aan de slag met jouw unieke, handgemaakte sieraad. Nadat de aanbetaling is ontvangen, zullen wij ongeveer 6 tot 8 weken bezig zijn met jouw sieraad. We zullen ervoor zorgen dat alle details zo goed mogelijk verwerkt worden in jouw sieraad.
Heb je specifieke wensen die meer tijd in beslag nemen? In zo’n uitzonderlijk geval wordt er uiteraard altijd van tevoren besproken hoe lang het gaat duren voordat jouw sieraad vervaardigd is. Je mag van onze kant uit een open en transparante communicatie verwachten.
Van onze in opdracht gemaakte sieraden mag je verwachten dat ze uniek zijn en volledig op maat worden gemaakt. Bovendien zijn de sieraden die wij maken duurzaam; wij maken namelijk sieraden van materialen die anders verloren zouden gaan. Op deze manier dragen wij graag bij aan een betere wereld.

Contact

Ben je op zoek naar een goudsmidatelier die duurzame, unieke, op maat gemaakte sieraden voor jou kan vervaardigen? Dan kun je bij ons terecht. Voor extra informatie of vragen kun je ons  telefonisch bereiken of via de mail.